VÉLEMÉNYEK

Sz. Ágnes
Ágit azután ismertük meg miután már sok mindent kipróbáltunk kisebb nagyobb sikerrel. Mivel kisfiam korzettes lett, a Schroth tornát javasolták hozzá. Így kerültünk Ágihoz. Abszolút elégedett vagyok vele, kisfiam gerince azóta sokat javult. Csak ajánlani tudom!

J-né Cs. Erika
Végh Ágnes nagy tudású, mély anatómiai ismerettel rendelkező, nagyon empatikus, kedves és kiváló szakember. Hosszú évek óta ismerem Ágit. Engem nyaki probléma eredetű szédülés miatt kezelt sikeresen. Időről időre felkeresem, mert egy-egy kezelés után sokkal energikusabban érzem magam és új lendületet kapok a tornagyakorlatok végzésére is. Mára már az egész családunkat ő kezeli a legnagyobb megelégedésünkre. Amit külön megemlítenék, hogy az egyik lányomnál 21 fokos scoliosis csökkent minimálisra az évek során Ági kezeléseinek hatására és mára, felnőttként jelentősen csökkentek a háti panaszai is. A másik lányomnak spondylolisthesis miatt évekig elviselhetetlen fájdalmai voltak, érdemben nem tudtak rajta segíteni az orvosok és azok a gyógytornászok sem, akikkel kapcsolatba kerültünk. Ági kezeléseinek a hatására mára, felnőttként alig vannak panaszai. Köszönjük szépen, Ági!!!

Sz. Beáta
„Ági segítségét kértem, amikor az óvodás korú fiam ínszalag rövidség miatt nem tudott rendesen járni. Ma már majdnem felnőtt és minden rendben van a lábával.”

B. Sándorné
„Több évig jártam az óráira, nagy szakmai tudásának köszönhetően segített megtanulni azokat a tornagyakorlatokat, amelyekkel 60 évesen is fittnek, egészségesnek érezhetem magamat. Hálával tartozom neki, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

B. Ági
„Személyes tapasztalatom alapján bátran ajánlom mindenkinek!!!!
Kedves, de határozott, eléri azt az eredményt, amit kell!!! Néha el sem hittük, hogy meg tudjuk csinálni, amit kér, de előbb-utóbb sikerült is. Hálával és szeretettel gondolok rá. Nagyon jó időszak volt, amikor vele tornáztam!”

B. Zsuzsa
„Amióta Àgihoz jàrok sokkal jobban èrzem magam! Nàla teljesen ùjjà születik az ember! A tartàsom nagyon sokat javult, nem fàj annyit a hàtam! Köszönöm!”

B. Andrea
„Ági nagyon jó, kiváló szakember. Mindenkinek szívből ajánlom Őt! Segít minden korosztálynak! Csupa szív, kedves, mosolygós profi gyógytornász!”

Sz. Attila Árpád
„Kiváló. Profi, udvarias, intelligens.”

Adatvédelmi Tájékoztató

©2020 Végh Ágnes Minden jog fenntartva.

IMPRESSZUM